Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Gerard Quintana i Mishima, plats forts de l'Altaveu

El Singular Digital - Bernat Vilaró 4-Set-2014

Cultura
04/09/2014
Festivals
Gerard Quintana i Mishima, plats forts de l'Altaveu
El festival se celebra del 5 al 7 de setembre a Sant Boi
Bernat Vilaró
Laetitia Sadier, Gerard Quintana i Mishima són els plats forts de l'edició d'aquest any del Festival Altaveu, que se celebra a partir de demà, 5 de setembre, fins el diumenge dia 7 a Sant Boi. El certamen va néixer fa 26 anys amb la finalitat de promocionar als artistes que cantaven en llengua catalana i aquest any celebra la seva edició més internacional.

Dels artistes provinents d'altres països destaquen les actuacions de Laetitia Sadier, Robert Ellis, Neil Halstead o Myles Sanko i dels catalans, les de Mishima, Joana Serrat o Gerard Quintana, entre d'altres.

La plaça de l'ajuntament, l'equipament de Cal Ninyo i els jardins de l'Ateneu Santboià són els tres escenaris de l'Altaveu, que aquest any estrena la secció Spoken Word, en la que es barreja la música amb la poesia.

L'Altaveu reserva una secció, la de l'Altaveu Frontera, per a grups emergents, i aquest any comptarà amb la participació de Malachi Estèreo, una banda barcelonina que barreja el rock amb electro i punk; Coriolà, amb un pop rock eclèctic; Pedro Parque, un grup amb influències que van des del rock fins a l'indie; i el rock d'autor de Xebi SF.

El Singular Digital - Bernat Vilaró

Origen


http://www.elsingular.cat/cat/notices/20...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)