Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Botifarra’ arriba a la pantalla gran de Barcelona

Ajuntament d'Alcúdia 18-Set-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Dijous, 18 de setembre a les 00:00h Cultura

Catalunya
Botifarra’ arriba a la pantalla gran de Barcelona
Comentaris 2 comentaris

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (2 vots)

El documental Pep Gimeno Botifara, el cant de les arrels, dirigit per Albert Montón i produït per Enric Canals, s’estrenarà als Cinemes Girona de Barcelona el 21 de setembre.

URL curta

Etiquetes
Albert Montón, Pep Gimeno Botifarra
RedactaVeu / Barcelona

Fa més de 30 anys, Pep ‘Botifarra’ i els membres del grup Sarau recorregueren els pobles de les comarques de la Costera i la Vall d’Albaida a la recerca de les cançons dels ‘güelos’, les velles tonades transmeses oralment de generació en generació i que ja no trobaven noves baules per continuar la tradició en una societat dominada pels mitjans de comunicació de masses. En 2006, la publicació del primer disc en solitari va desfermar el ‘fenomen Botifarra’ que ha retornat les cançons dels ‘güelos’ a les generacions més joves.

El film, coproduït per Òptim TV Audiovisual i Televisió de Catalunya, TV3, amb la col·laboració de la Universitat de València, ens mostra el Botifarra més autèntic, senzill i humà en el retorn a aquells carrers, aquelles cases i aquella gent que li van llegar la tradició del poble.

L’estrena a Barcelona, amb presència de Pep Gimeno ‘Botifarra’, del director Albert Montón i dels productors del documental, tindrà lloc el proper diumenge 21 de setembre a les 18 hores als Cinemes Girona. A més a més, els barcelonins podran gaudir del documental en les següents projeccions (totes a les 20 hores): 28 de setembre i 1, 8, 12, 15 i 22 d’octubre.

A youtube es pot visualitzar el tràiler del documental:


Tràiler del documental "Pep Gimeno BOTIFARRA, el cant de les arrels"
Albert Montón
Albert Montón

Ajuntament d'Alcúdia

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/11047/bot...

Més sobre Documentals (43)