Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Cau Joana Maria Camps

Diari de Balears - R.L. 26-Set-2014

Actualitat»Polí­tica
Cau Joana Maria Camps
R.L. | 26 setembre 2014 Vistes: 595 vegades

Actualmente puntuada con 5 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

6 opinions
#NoAlTIL
7784
Joana Maria Camps i Núria Riera, a una imatge d'arxiu.
06-09-2013
| ULTIMA HORA
119 150 1
Print Más grande Más grande

El president del Govern balear, José Ramón Bauzá, donarà a conèixer aquest matí un doble canvi a les conselleries d'Educació i Cultura i Administracions Públiques de l'executiu autonòmic.

En plena polèmica sobre l'aplicació del TIL, després d'haver estat anul·lat pel Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) es produirà el cessament de la consellera d'Educació i Cultura, Joana Maria Camps.

La nova titular de la Conselleria serà Núria Riera, fins ara consellera d'Administracions Públiques, que continuarà exercint les funcions de portaveu del Govern.

Joana Camps va manifestar el dimecres al president Bauzá, després del segon pronunciament dels magistrats del TSJIB, que van suspendre l'aplicació del TIL per a aquest curs, que no tenia intenció de seguir al capdavant de la Conselleria.

El nou conseller d'Administracions Públiques serà l'advocat Juan Manuel Lafuente Mir, un "històric" del PP-Menorca, advocat amb despatx obert a Maó i que des de fa anys exerceix funcions d'assessor jurídic de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca.

Lafuente ha estat conseller del Consell de Menorca i va ser candidat a la batlia de Maó en 2007. Va exercir funcions de regidor portaveu de l'oposició a l'ajuntament. També ha estat president del PP-Menorca, fins que al juliol de 2008 va concluir la seva etapa al capdavant d'aquesta formació política en ser triat l'actual president del Consell insular i del PP-Menorca, Santiago Tadeo.
Diari de Balears - R.L.

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/balears/c...

Més sobre Política Lingüística Illes Balears (2017)