Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Aspencat porta la seva música combativa fins a Alemanya

Vilaweb 2-Oct-2014

Dijous 02.10.2014 06:00

Aspencat porta la seva música combativa fins a Alemanya

La banda de la Marina Alta fa la primera ronda a Europa amb tres concerts a Berlín, Hamburg i Dannenberg

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Men?ame

Els Aspencatviatgen avui fins a Alemanya, on comencen una ronda de concerts de tres dies. En aquesta recta final del seu 'Antimatèria Tour 2014', també aterraran, a final de mes, al País Basc. Premi Ovidi Montllor 2012, Aspencat s'ha consolidat amb el seu últim disc, 'Essència', com una de les principals bandes combatives del País Valencià, brandant el llegat d'Obrint Pas.

Després d'haver passat pels principals festivals del país, els de la Marina Alta actuaran per primera vegada a Europa. Avui seran a Berlín, demà a Hamburg i dissabte a Dannenberg. I d'ací uns dies aniran cap al País Basc, on els dies 24 i 25 compartiran escenari amb la banda de reggae de Sardenya Train to Roots, primer a Bilbao i després a Tolosa.

Paral·lelament a aquesta ronda internacional, Aspencat continuarà actuant a casa, on ja té previstos uns quants concerts.

Abans d'emprendre la ronda d'estiu, el grup va passar per VilaWeb, on hi van gravar una de les cançons més aplaudides del seu últim disc, 'Quan caminàvem':
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4213141/2...

Més sobre El català a l'estranger (202)