Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Salt farà fill predilecte Adrià Puntí També farà filla adoptiva Sor Clara

Vilaweb - ACN 15-Oct-2014Dimecres 15.10.2014 19:47

Autor/s: ACN
Salt farà fill predilecte Adrià Puntí

També farà filla adoptiva Sor Clara Villoslada

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Men?ame

L'Ajuntament de Salt (Gironès) iniciarà el proper Ple els procediments per nomenar fill predilecte de la vila l'artista Josep Puntí i Fàbregas -més conegut com a Adrià Puntí- i filla adoptiva a Sor Clara Villoslada. L'inici de l'expedient per al nomenament dels futurs fill predilecte i filla adoptiva, s'acordarà el proper Ple municipal mitjançant dues mocions conjuntes de tots els grups. A Puntí se li valora l'activitat professional en el camp de la interpretació i composició musical, i el fet d'haver portat el nom de Salt arreu del país. De Sor Clara Villoslada s'ha pres en consideració la trajectòria personal, social, educativa i cívica en benefici del municipi gironí.

Adrià puntí es va donar a conèixer a través del grup Umpah-Pah. Després de tres discos en català i dos en castellà la formació es va dissoldre i Puntí va començar una carrera en solitari. El 1997 va publicar 'Pepalallarga' i un any després 'L'hora del pati'.

El 2002 va editar 'Maria', que un any més tard li valdria el premi de la revista 'Enderrock' al millor disc de pop-rock , el premi Altaveu i el premi Puig Porret, atorgat per la crítica musical catalana en el marc del Mercat de Música Viva de Vic.

Ha col·laborat amb artistes com Maria del Mar Bonet i Enrique Bunbury, i ha participat en diverses obres de teatre. El 2009 va presentar l'espectacle 'Josep Puntí canta a l'Adrià Puntí', i el 2013 va publicar 'Incompletament'.

Sor Clara Villoslada, fundadora del Casal Infantil La Casita ha dedicat gran part de la seva vida a treballar de manera incansable per la infància i les famílies de Salt, segons s'indica des de l'Ajuntament. Va fundar La Casita durant els anys 80 i des d'aleshores ha treballat pels nens de Salt.

El curs passat La Casita va atendre 55 infants d'entre 5 i 14 anys, amb els quals va realitzar activitats de reforç escolar, de lleure estructurat, d'habilitats socials o d'hàbits i valors entre d'altres.
Vilaweb - ACN

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4215292/2...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)