Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Trobada per la Llengua i l'Educació a Palma

La Veu del País Valencià 15-Oct-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Dimecres, 15 d'octubre a les 00:00h Cultura

Illes Balears
Trobada per la Llengua i l'Educació a Palma
Tindrà lloc a Palma aquest 16 d'octubre amb l'objectiu de posar en comú la situació lingüística i educativa dels territoris de parla catalana i per aprofundir en les estratègies comunes en la defensa de la llengua i l'educació
Comentaris Un comentari

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (2 vots)

La situació actual, d'ofensiva contra la llengua catalana en tot el seu àmbit lingüístic i i especialment en l'ensenyament, fa 'del tot necessari' l'intercanvi d'experiències i les actuacions conjuntes dels tres sindicats més representatius a les Illes Balears, Catalunya i País Valencià.

Cartell de la Trobada.
Foto: La Veu del País Valencià
URL curta

Etiquetes
Educació, Llengua, Palma, SZindicats ensenyament
RedactaVeu / Palma

Els sindicats majoritaris de l'educació es reuniran per dissenyar polítiques conjuntes als territoris de parla catalana. STEC-STES (IAC), STEI - Intersindical, i STEPV - Intersindical Valenciana han organitzat una Trobada per la Llengua i l'Educació.

La Trobada tindrà lloc a Palma el proper 16 d'octubre i servirà per posar en comú la situació lingüística i educativa dels territoris de parla catalana i per aprofundir en les estratègies comunes en la defensa de la llengua i l'educació.

USTEC-STES (IAC), STEI - Intersindical, i STEPV - Intersindical Valenciana, que són els sindicats majoritaris en Illes Balears, Catalunya i País Valencià respectivament, tenen un protocol comú i es reuneixen periòdicament per dissenyar polítiques comunes i accions unitàries a favor de l'ús i de l'ensenyament del català i de l'educació com un dret universal per a totes i tots.

La situació actual, d'ofensiva contra la llengua catalana en tot el seu àmbit lingüístic i, especialment, en l'ensenyament, fa que siga del tot necessari l'intercanvi d'experiències i les actuacions conjuntes dels tres sindicats més representatius en cada àmbit territorial. En aquest context, cal emmarcar la Trobada per la Llengua i l'Educació que tindrà lloc el proper dijous a la ciutat de Palma.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/11523/tro...

Més sobre Col·laboració inter Països Catalans (305)