Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El Teatre del Mar afronta la situació límit amb un programa de fidelització per salvar-se

Diari de Balears 18-Oct-2014

Actualitat»Cultura
El Teatre del Mar afronta la situació límit amb un programa de fidelització per salvar-se
dBalears | 18 octubre 2014 Vistes: 167 vegades

Actualmente puntuada con 5 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

10 opinions
#TeatredelMar#ProgramasomTdM
8270
El director del Teatre del Mar, Carles Molinet.
17-10-2014
| Guillermo Esteban
20 0 0
Print Más grande Más grande

El Teatre del Mar avui es troba en una situació límit: l’escassa participació pública en la cultura, l’IVA cultural i la recent suspensió del projecte de Llei de mecenatge fa que la situació no sigui sostenible a mig termini. El Programa som TdM vol fidelitzar l'espectador, l'únic que els permet tirar el projecte endavant.

Per contra el constant suport dels espectadors a través de diferents mecanismes, com l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mar, i el manteniment d’uns índexs d’assistència més que remarcables, els encoratgen a continuar lluitant per un futur possible. Davant aquesta situació el teatre presenta avui un pla de futur amb la confiança de canvis en la política cultural institucional.

Tot això ha estat possible gràcies al suport permanent dels espectadors i a l’esforç desinteressat de tot el patronat de la fundació, i especialment dels membres de la Junta de Govern.

El Pla de Futur és el Programa som TdM
El Pla de Futur és el Programa som TdM és un programa que pretén aprofundir les relacions amb el nostre principal aliat, l’espectador. Un programa que relaciona les parts de forma orgànica no de pertinença, sinó de part. Som Teatre del Mar:

El Programa incorpora diferents línies:
1.- Augment de la participació dels espectadors en els òrgans de decisió de la Fundació Teatre del Mar. Fins a déu membres de l’Associació d’Espectadors formaran part del Patronat de la Fundació Teatre del Mar i dels seus òrgans de decisió.

2.- -Nova Plana web i millora dels mecanismes de relació amb els usuaris i espectadors. Una Web connectada amb tot el que ofereix el teatre del Mar, amb tota la informació del que Som, de qui Som, i totes les facilitats i enllaços per circular còmodament pel tot orgànic del Teatre.
3.- Nou programa de gestió d’entrades i reserves. Incorporant un potent CRM (Customer relationship management) per a desenvolupament d’espectadors i una relació més directa amb cada un d’ells. Per una gestió personalitzada que defugi de l’spam i només dialogui amb l’espectador d’allò que realment l’interessa i li faciliti la seva relació amb el Teatre del Mar com a part orgànica que és.

4.- Targeta Som TdM amb la qual els espectadors entraran a formar part del Teatre del Mar i que permetrà una atenció personalitzada. Des del primer accés al Teatre, des de la primera visita, la targeta Som TdM li permetrà realitzar totes les gestions amb el teatre i facilitarà el diàleg. A més podrà comptar amb un descompte en totes les activitats del teatre des del primer moment, en què es farà titular de la targeta.
Diari de Balears

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/cultura/t...

Més sobre Teatre (604)