Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Jubilats per Mallorca analitza la figura de Ramon Llull en el seu V Congrés

Diari de Balears - M.R.P. 16-Nov-2014

Actualitat»Polí­tica
Jubilats per Mallorca analitza la figura de Ramon Llull en el seu V Congrés
M.R.P. | 16 novembre 2014 Vistes: 38 vegades

Actualmente puntuada con 0 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

Opina
#RamonLlull#JubilatsperMallorca
690
Una seixantena de persones va participar divendres en el V Congrés dels Jubilats per Mallorca dedicat a la figura de Ramon Llull.
15-11-2014 | Jubilats per Mallorca
3 0 0
Print Más grande Más grande

Jubilats per Mallorca ha celebrat aquest divendres el seu V Congrés, en el qual ha homenatjat la figura de Ramon Llull, de qui el 2015 es començarà a celebrar el setè aniversari de la seva mort. L'acte, celebrat al monestir de La Real, ha comptat amb la participació d'unes seixanta persones.

El Congrés dels Jubilats ha comptat amb la lectura i aprovació de la memòria de la feina feta el darrer any i mig, l'aprovació del pla de feina per al pròxim any i mig, el debat i aprovació de les propostes de resolució i l'elecció de la nova junta directiva.

Durant la jornada també s'han desenvolupat dues conferències al matí i dues conferències al capvespre. El pare Josep Amengual, doctor en història, hi ha parlat de "Ramon Llull, la seva època i les seves circumstàncies", el doctor Llorenç Valverde, doctor en informàtica, ha explicat "Per què en Ramon Llull és el patró dels informàtics".

A més, el doctor Carles Amengual ha parlat de Ramon Llull i la Paraula i ha recitat, de memòria, la vida glossada d'en Ramon Llull, i l'escriptor Pere Moreyha parlat de "Ramon Llull, l'home amb més caires que un diamant".
Durant la jornada també hi ha hagut l'ocasió d'escoltar la rondaia de "L'abat de La Real", contada per Rafel Cortès. El dinar popular comunitari, celebrat també al monestir de La Real, ha comptat amb la participació de 51 persones d'entre els membres assistents.
Diari de Balears - M.R.P.

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/balears/j...

Més sobre Ramon Llull (2)