Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El Tempir presenta ‘La Melodia del desig’

La Veu del País Valencià 19-Nov-2014

Dimecres, 19 de novembre a les 13:15h Cultura

Baix Vinalopó > Vinalopó > País Valencià
El Tempir presenta ‘La Melodia del desig’
Aquest dijous, coincidint amb el Dia del Llibre Valencià, es presentarà la novel•la de Ferran Garcia-Oliver a la llibreria Ali-i-Truc
Comentaris Comenta-ho

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (3 vots)

Escrit amb un llenguatge ric i sumptuós, La melodia del desig és un passeig per la ciutat de València dels anys 20 del segle XV –la València fabulosa, riallera, rica, miserable, funesta, noble i canalla- centrant-se en la història d’amor entre un jueu convers constructor d’orgues i una monja del convent de la Saïdia, Magdalena de Bordils, que es rebel•la contra els prejudicis i codis morals del moment.

URL curta

Etiquetes
El Tempir, Elx, Ferran Garcia-Oliver
RedactaVeu / Elx

El 20 de novembre de 1490 es publicava la primera edició del Tirant lo Blanc. Actualment aquesta data s’ha convertit en el Dia del Llibre Valencià. Amb motiu d’aquesta efemèride i alhora celebració de l’esmentada diada a les nostres terres, El Tempir organitza, amb la col•laboració de Bromera Edicions i la llibreria Ali-i-Truc la presentació de La melodia del desig de Ferran Garcia-Oliver, Premi de Narrativa en Valencià Alfons el Magnànim 2013.

Dèlia Amorós serà la persona encarregada de presentar-lo a Ali-i-Truc. La presentació tindrà lloc a les 20 h.Ferran Garcia-Oliver

Ferran Garcia-Oliver (Beniopa, 1957) és escriptor i historiador. La seua obra literària gira entorn els viatges i els dietaris: Oc, París particular, Per espaiar la malenconia o El vaixell de Genseric, que va guanyar el XVII Premi d’Assaig Carles Rahola. A Bromera, ha publicat la traducció al valencià del títol de Joan Fuster Contra Unamuno i tots els altres. També és autor de la novel•la La Veu d’Odiló. Catedràtic d’història medieval a la Universitat de València, ha escrit nombrosos articles i llibres d’investigació, entre els quals destaquen Ausiàs Marc i La vall de les sis mesquites. El treball i la vida a la Valldigna medieval.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/12003/el-...

Més sobre Literatura (1111)