Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Abacus aprofita la proximitat lingüística amb les Illes per obrir botiga a Palma

Diari de Balears 25-Nov-2014

Actualitat»Cultura
Abacus aprofita la proximitat lingüística amb les Illes per obrir botiga a Palma
dBalears | 25 novembre 2014 Vistes: 1483 vegades

Actualmente puntuada con 5 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

13 opinions
9057
Imatge de la nova botiga al centre de Palma.
23-11-2013
| Rodrigo Díaz
7 25 2
Print Más grande Más grande

Abacus cooperativa ha obert aquest dilluns les portes del que serà el primer establiment a les Illes Balears i ho fa a Palma, concretament al carrer Colom número 9.

Amb una superfície de 1.100 m² distribuïts en tres plantes, l'obertura d'aquest establiment ha suposat una inversió de 300.000 euros i la creació de 19 llocs de treball. Abacus cooperativa posarà al servei de socis i clients productes de papereria, manualitats, joguines i puericultura, així com les seccions de llibreria infantil, adults i llibres de texts.

Consolidada la seva xarxa d'establiments, la cooperativa aposta per una expansió territorial que aprofiti la proximitat geogràfica, cultural i lingüística amb les Illes. Miquel Àngel Oliva, director general d'Abacus cooperativa, s'ha mostrat molt satisfet amb aquest primer establiment d'Abacus a Palma, en el que ha considerat "un important pas endavant en el creixement natural de la cooperativa".

"Estem molt il·lusionats davant la possibilitat de portar aquí el nostre model de proximitat, basat en la selecció Abacus i en l'excel·lent relació qualitat-preu. Volem ser un referent per a les escoles, mestres i el conjunt de la comunitat educativa a l'illa, proporcionant tot tipus de recursos, productes i serveis que responguin a les necessitats del dia a dia d'aquests professionals", ha explicat Oliva.

El proper 28 de novembre tindrà lloc l'acte d'inauguració del nou establiment, que se celebrarà a la mateixa botiga. La cita comptarà amb la presència del director general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Antoni Vera, i la tinent d’alcalde de l’Àrea de Comerç, Treball, Joventut i Participació de l’Ajuntament de Palma, Esperanza Crespí, així com amb el vicepresident i el director general d'Abacus cooperativa, Miquel Cabré i Miquel Àngel Oliva, respectivament.

L'objectiu de la cooperativa és posicionar-se en els eixos comercials i més dinàmics de les poblacions on s'estableix, per tal de sumar la seva oferta cultural, educativa i d'oci al teixit ja existent. És per això que l'establiment Abacus de Palma programarà una agenda d'activitats educatives i culturals, adreçades tant a públics adults com infantils, a més de tallers i activitats específiques adreçades a la comunitat educativa, com ara mestres, professors, etc.

Sobre Abacus cooperativa
Fundada l’any 1968, Abacus cooperativa compta amb més de 770.000 socis de consum i 478 socis de treball i és membre fundador del grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català. Líder en la distribució de llibres, béns educatius, culturals i d’oci, la cooperativa compta amb una xarxa de 39 establiments a Catalunya, València, Castelló i, des d'avui, Balears. Avui, Abacus és l’organització de consumidors més gran de Catalunya i una de les més importants d'Espanya.

A través d'un model de proximitat, la cooperativa s'ha establert en poblacions d'aproximadament un mínim de 50.000 habitants i compta amb una innovadora central logística automatitzada, de 23.500 m², a Vilanova del Camí (Anoia, Catalunya), des d'on realitza tot el procés de distribució i entrega a les botigues i vendes en línia.

Al llarg d'aquest 2014, la cooperativa ha obert les portes d'un nou establiment a València ‒on ja compta amb tres botigues‒, una nova botiga a Vilafranca del Penedès i un espai Abacus a Andorra la Vella. Recentment, Abacus ha firmat un acord estratègic amb la plataforma d'e-commerce i serveis d'Internet Rakuten España per tal de comercialitzar, a través de la plataforma de comerç electrònic Rakuten.es, productes d'Abacus a tota Espanya.
Diari de Balears

Origen


http://dbalears.cat/cultura/2014/11/25/2...

Més sobre Llibres (1376)