Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

"Ha començat el compte enrere per la desaparició dels canals en català"

Diari de Balears - Cristina Polls 2-Dec-2014

ACTUALITAT»POLÍ­TICA
"Ha començat el compte enrere per la desaparició dels canals en català"
C.Polls | 02 desembre 2014 Vistes: 770 vegadesActualmente puntuada con 4 estrella(s) sobre 5Púntualo 1 estrellasPúntualo 2 estrellasPúntualo 3 estrellasPúntualo 4 estrellasPúntualo 5 estrellas24 opinions #llengua#comunicació
9222
Els integrants de Jubilats per Mallorca, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca i del Grup Blanquerna.

02-12-2014 | Joan Torres
147
178
3
Print Más grande Más grande
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Jubilats per Mallorca i el Grup Blanquerna, han alertat aquest dimarts que “ha començat el compte enrere per la desaparició dels canals en català”.

El portaveu de les entitats, Tomeu Martí, ha destacat que “si tot continua igual desapareixeran el 3/24 i el Canal 33/Súper 3”. I ha explicat que “hi ha hagut moviment de canals que fa pensar que aquests desapareixeran”. L'1 de gener els canals del 61 al 69 desapareixeran per cedir l'espai a la telefonia 4G i avui en dia el Govern encara no ha explicat si mantindrà els canals en llengua catalana o bé en suprimirà només algun.

Gómez rep la petició de reunió en mà
Les entitats han registrat una petició de reunió urgent amb el vicepresident del Govern, Antonio Gómez, per abordar com queda el panorama audiovisual balear i proposar-li que les opcions per evitar el tancament dels canals en llengua catalana.

Just en el moment en què estaven informant en roda de premsa davant del Parlament, el conseller Gómez ha comparegut i un dels membres de Jubilats per Mallorca s'ha adreçat al vicepresident i li ha entregat la carta on li demanen que es reuneixi amb ells.
Diari de Balears - Cristina Polls

Origen


http://dbalears.cat/politica/2014/12/02/...

Més sobre Recepció dels canals de TVC... fora del Principat, i també dins (985)