Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Setmana per la llengua al Campus de la UPV d'Alcoi

Vilaweb 10-Mai-2007

DIJOUS, 10/05/2007 - 04:31h
Setmana per la llengua al Campus de la UPV d'Alcoi

Del 25 d'abril al 31 de maig, s'han programat distintes activitats culturals, amb les quals es vol commemorar els 300 anys de la batalla d'Almansa, ocorreguda el 25 d'abril de 1707, en la qual els valencians vam perdre els nostres drets forals.
Al Campus d'Alcoi destaca el concert d'Òscar Briz i la representació teatral de l'obra Ací no paga ni Déu a càrrec de la companyia l'Arcà a les 20.15 h al Teatre dels Salesians.

Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar l'ús de la nostra llengua en tots els àmbits universitaris, difondre les diferents manifestacions socioculturals en valencià i promoure els grups de música que canten en valencià.

Al Campus d'Alcoi destaca el concert d'Òscar Briz el 9 de maig a les 20 h al Centre Cultural i la representació teatral de l'obra Ací no paga ni Déu a càrrec de la companyia l'Arcà a les 20.15 h al Teatre dels Salesians.

Les activitats estan obertes a tota la comunitat universitària de la UPV i la UV. L'accés és gratuït amb el carnet universitari o la invitació corresponent, amb la limitació imposada per la capacitat dels locals.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idc...

Més sobre Accions de reclamació de l'ús de la llengua (213)

Destacats