└rea de normalitzaciˇ lingŘÝstica de l'Ajuntament d'Alc˙dia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Tret de sortida a l'Acampallengua de Ponent

Vilaweb 25-Jun-2004

'Per l'oficialitat del catalÓ a la Franja de Ponent' Ús el lema del III Acampallengua de Ponent, que es fa conjuntament a Calaceit i Gandesa fins diumenge. Avui, a Gandesa, el programa arrenca amb la inauguraciˇ de les exposicions 'Pintors de les Terres de l'Ebre' i 'La llengua en l'etiquetatge de les grans marques', i continua amb dos colĚloquis sobre els fets de 1714 i la nova Constituciˇ Europea. Un concert de Xavier Barˇ, Pepet i Marieta, i Josep Maria Cantimplora i l'Orquestra Cloratita posarÓ punt i final a la primera jornada.
Dissabte, la jornada estarÓ centrada en la II Trobada UnitÓria dels Pa´sos Catalans, a Calaceit. A la tarda hi haurÓ la presentaciˇ dels llibres 'EstimÓvem a Celentano', de Josep Anton Chauvell, i 'El carlisme a l'antiga di˛cesi de Tortosa', de Joaquim Montcl˙s. A la nit hi haurÓ un concert d'Al Tall, NoTinkSon i The End. Diumenge, en un ambient molt mÚs festiu, hi haurÓ una gran batucada, una concentraciˇ de dolšainers i espectacles de titelles i animaciˇ infantil.
L'any passat, per l'Acampallengua ponentÝ, que es va fer a Arenys de Lledˇ (al Matarranya), hi van anar prop de cinc mil persones.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.com/

MÚs sobre Accions de reclamaciˇ de l'oficilitat de la llengua a la Franja (14)