Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Gràcies, Jaume Bonet

27-Mar-2012

Opinió | Editorial
Gràcies, Jaume Bonet
Editorial | 27/03/2012 | Vistes: 131 vegades
Puntuada amb 5 estrelles de 5 Puntua-la amb 1 estrellesPuntua-la amb 2 estrellesPuntua-la amb 3 estrellesPuntua-la amb 4 estrellesPuntua-la amb 5 estrelles
Després de 26 dies de patiment i resistència heroica, Jaume Bonet, des de l'altura de la rectitud moral que ha coronat els seus 64 anys de vida, acceptà ahir, a la fi, ingerir aliments, després que li ho pregassin els companys de Jubilats per Mallorca. Cal confiar ara que, sotmès a tractament mèdic, pugui recuperar la salut. El coratge de Bonet ha aconseguit efectes extraordinaris.

El seu cas s'ha conegut a tot l'Estat, sobretot a Catalunya, des d'on ha rebut moltes mostres de solidaritat. També ha arribat a Brussel·les, on moviments d'eurodiputats han fet saber a la Comissió Europea que a les Balears es posa setge a la llengua pròpia. Però principalment Bonet ha ajudat a encendre l'ànim de les desenes de milers de persones que es manifestaren a Palma.

El també jubilat Tomeu Amengual n'ha agafat el relleu i fa vaga de fam. Molta sort per a ell en aquesta hora de sacrifici. I, sobretot, gràcies al gran balear Jaume Bonet per tot el que ha assolit en aquests 26 dies d'honor i dignitat.
Editorial Diari de Balears

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/opinio/gracies-jaume-bonet.html

Més sobre Jubilats per Mallorca (vaga de fam per la llengua, camins contra mentides) (42)

Destacats