Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Rafel Nadal i el català

4-Mai-2013

Rafel Nadal i el català
04/05/13 02:00 - IMMA BANET ILLA
Notícies de ...

Mataró

Escric aquesta carta per manifestar la meva indignació envers les declaracions fetes per Rafel Nadal a l'acabament del torneig de tennis anomenat Final Open Banc Sabadell, que vaig veure per TV3.

Abans del partit, la periodista Imma Pedemonte l'ha entrevistat i ho ha fet en català amb tota normalitat. El que no entenc és com ha tingut el cinisme de només parlar en castellà a l'acabament del partit recollint la copa de guanyador davant dels promotors del torneig i, el més greu, davant del president de la Generalitat. Crec que és una gran falta de respecte i de menyspreu. Estic fins al capdamunt de presenciar actes com aquest i crec que hem de fer el possible perquè no es repeteixin.

Treballem per fer que un dia siguem lliures amb tots els ets i uts i deixem passar esdeveniments com aquest que van minvant la nostra resistència col·lectiva. En definitiva, torno a repetir que Nadal ha tingut una falta d'educació que jo considero molt greu i també crec que ha fet d'ambaixador del PP amb tot el seu missatge en contra del català.

Hem de vigilar perquè, pel que fa al tema de la llengua, entre d'altres, el govern central se serveix de tota mena de males arts per dinamitar-ho.

Si les meves sospites són certes, em sap greu que Rafel Nadal es deixi manipular d'aquesta manera.

Mataró (Maresme)
Darrera actualització ( Dissabte, 4 de maig del 2013 02:00 )
Publicat a

El Punt Avui. Edició Nacional 04-05-2013 Pàgina 20


IMMA BANET ILLA

Origen


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/23-lectorescriu/642420-rafel-nadal-i-el-catala.html

Més sobre Absència del català (504)