Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

COPA TÍSNER D’SCRABBLE EN CATALÀ

8-Abr-2008

COPA TÍSNER D’SCRABBLE EN CATALÀ
enricborras | dimarts, 8 d'abril de 2008 | 11:58h

Dissabte, 12 d'abril del 2008

La Unió Farsitolaire (UF) amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès convoca a la Primera Copa Tísner d'Scrabble Clàssic en Català per Equips, que se celebrarà al Jardí Romàntic de l'Ateneu Barcelonès el proper dissabte 12 d'abril. Encara hi sou a temps d'afegir-vos-hi i participar-hi amb el vostre equip.

Aquest torneig ofereix novetats respecte els anteriors campionats convocats per la UF. La primera consisteix en què els jugadors competiran agrupats en equips (de quatre components) i que la victòria del seu equip serà més important per a la classificació final que la seva particular. Cada equip participant podrà inscriure 4 jugadors titulars i un màxim de 2 jugadors de reserva (optatius).

El nom de tots els equips haurà de ser preferentment una paraula que hagi estat definida per en Tísner en algun dels seus encreuats publicats i caldrà adjuntar-ne la definició com a referència; per exemple, «taxistes» (alcen la bandera en senyal de llibertat), «barbarismes» (deixen tota la llengua bruta), «dianes» (posen dempeus la tropa).

La inscripció dels equips es tancarà definitivament el 9 d’abril o en esgotar-se totes les places disponibles. Es pot realitzar la inscripció enviant un missatge electrònic amb les dades necessàries dels components de l’equip.
Enric Borràs

Origen


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/88226/

Més sobre Productes en català (90)