Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L'Escola d'Estiu de l'Alguer torna per l'edició número 14

Directe 2-Set-2008

El curs se farà els dies 3, 4 i 5 de setembre
L'Escola d'Estiu de l'Alguer torna per l'edició número 14
! ! ! ( no hi ha cap vot )
02.09.2008 ! 16.00h

Monument per la unitat de la llengua a l'Alguer

Enguany torna, per l'edició núm. 14, l'Escola d'Estiu de l'Alguer, curs de didàctica de la llengua per docents de les escoles alguereses que obren per la divulgació de la llengua i de la cultura catalanes de l'Alguer. Lo Curs, organitzat seguint l’esperit de la llei sarda núm. 26 del 15-X-1997 i de la llei italiana del 15-XII-1999, de l'associació Òmnium Cultural de l'Alguer amb el propi Centre de Recursos Pedagògics Maria Montessori, tindrà com a ensenyants les professores Dolors Flamerich i Dolors Sabater, pedagogs del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

La temàtica del curs, «Parlar i escriure l'alguerès a les escoles», oferirà als participants instruments i estratègies didàctiques per l'ensenyament de la llengua catalana de l'Alguer, amb un treball d'aprofundiment com a instrument d'expressió i relació, estímul a la creativitat i a l'ús de la llengua.

Lo Curs se farà els dies 3, 4 i 5 de setembre als locals del 1° Cèrcol Didàctic, a l'Escola Vella, carrer Vittorio Emanuele. La inauguració del curs tindrà lloc dimecres 3 de setembre del 2008 a les 16:30 hores amb la presència de les autoritats civils i de l'escola. En aquesta ocasió, lo professor Joaquim Arenas, ja cap del Servei d'Ensenyament del Català de la Generalitat de Catalunya, farà la conferència inaugural que té com a títol «Consideració de l'Alguer catalana en la diversitat lingüísticocultural de l'Europa del s.XXI». Acabada la conferència, començaran los seminaris d'estudi que acabaran a les 20,30h. La inscripció i la participació al curs són gratuïtes i podran ésser perfeccionades directament a l'Escola Vella el primer dia del Curs. A tots los participants se’ls donarà un certificat de freqüència al Curs.

Directe

Origen


http://www.directe.cat/article/lescola-d...

Més sobre Alguer (61)