Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Òmnium rellança la revista Escola Catalana

Vilaweb 15-Mar-2012

Dijous 15.03.2012 06:00

Òmnium rellança la revista Escola Catalana

Obre una nova etapa amb nou format 'en un moment clau del present i del futur de l’educació'

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Òmnium Cultural presentarà a les set del vespre, a la seu nacional de Barcelona, la nova etapa de la revista Escola Catalana, amb la qual es vol renovar el format, les seccions i la mirada de la revista d’educació amb més de 46 anys d’història. 'En un moment clau sobre el present i el futur de l’educació a casa nostra, Escola Catalana vol ser el punt de referència editorial per a la comunitat educativa i per a tot el públic en general', afirma Òmnium.

En el primer número del 2012, els lectors hi trobaran un monogràfic dedicat a 'aprendre a pensar', l’experiència d’una família catalana a la Xina, un debat sobre 'l’autoritat' i els records d'escola de l'actor Toni Albà.

La presentació inclourà un debat sobre les fites i les dificultats de l’educació a les escoles catalanes. Hi prendran part la presidenta de l'entitat, Muriel Casals, el director del Consell Editorial de la revista, Joan Badia i la directora general d'Educació Infantil i Primària, Alba Espot. L'acte, que començarà a les set del vespre, es podrà seguir en directe des de la web de l'entitat.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3994742/2...

Més sobre Revistes (395)