Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El capità aranya, Bauzà, Sacrifica na Trepitja

2-Oct-2014

Actualitat»Opinió
El capità aranya, Bauzà, Sacrifica na Trepitja
Jaume Sastre | 04 octubre 2014 Vistes: 574 vegades

Actualmente puntuada con 5 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

11 opinions
7803
Camps i Bauzá durant La Nit de l'Art 2014.
18-09-2014
| Julian Aguirre
6 0 0
Print Más grande Más grande

Ahir vam avançar que hi havia histèria al Consolat de Mar i molta crispació dins el PP fins al punt que en el nucli dur de Bauzá constituït per Gómez, Fons i Juaneda, hi havia agres discussions sobre el camí a seguir. Les alternatives sobre les quals aquest grupet es barallava ahir eren quatre:

1.- Eleccions anticipades.
2.- Cessar la consellera Trepitja igual que Rajoy va fer amb Ruiz-Gallardón a causa de la llei de l’avortament.
3.- Forçar la dimissió de la consellera.
4.- Continuar igual i aguantar el temporal al preu que fos fins a les properes eleccions de maig de 2015.

Bé, com tots sabeu, a hores d’ara ja s’ha produït el desenllaç: José Ramón Bauzá, una vegada més ha posat en evidència la seva condició de provincià, ha optat, com era d’esperar, per imitar els seus superiors de Madrid i, per tant, ha cessat d’una manera fulminant la consellera Joana M. Camps.

Rajoy i Bauzà, Bauzà i Rajoy, doncs, s’han comportat com el CAPITÀ ARANYA, aquell capità covard i traïdor que embarcava els soldats i els enviava a la guerra, mentre ell quedava còmodament instal·lat a terra. Qui va ordenar a Ruiz-Gallardón fer la proposta de la nova llei sobre l’avortament va ser Rajoy i Rajoy és qui va ordenar al consell de ministres que presideix aprovar-ne la proposta. Ara bé, quan la cosa es va embrutar i les enquestes revelaven que aquesta llei li costaria al PP perdre un milió de vots; aleshores el capità aranya Rajoy va desautoritzar i decapitar el ministre que havia seguit d’una manera fidel les seves instruccions.

Amb Bauzà i na Trepitja, ha passat tres unces del mateix. El màxim responsable del caos que a hores d’ara regna dins les escoles i els instituts de Balears és José Ramón Bauzà i si una cosa ha distingit Joana Maria Camps ha estat la docilitat i com ha seguit al peu de la lletra les instruccions que li donava el capità aranya, Bauzà.

Si Rajoy i Bauzà tinguessin el que ha de tenir qualsevol president de govern, haurien assumit la seva responsabilitat però a l’hora de la veritat, com a vulgars capitans aranya que són, han optat per, d’una manera covarda i mediocre, carregar el mort als seus subordinats. El capità aranya no inspira confiança ni a la tropa ni tampoc als suboficials que té a les ordres. I si algú pensa el contrari, idò que miri com han acabat Ruiz- Gallardón, Rafel Bosch o Joana M. Camps.
Jaume Sastre

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/opinio/capita-aranya-bauza-sacrifica-trepitja.html

Més sobre Política Lingüística Illes Balears (2017)