└rea de normalitzaciˇ lingŘÝstica de l'Ajuntament d'Alc˙dia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Twitter en catalÓ ja funciona amb normalitat

Diari Ara 17-Jul-2012

Twitter en catalÓ ja funciona amb normalitat
Durant la nit s'han corregit els errors, per˛ la versiˇ catalana tornava a funcionar amb dificultats aquest dimarts al matÝ i els bloquejos d'algunes funcions han continuat al migdia
ARA Barcelona | Actualitzada el 17/07/2012 18:09
Els problemes de Twitter en catalÓ ja s'han solucionat, des de primera hora d'aquesta tarda. Fins ben bÚ les tres de la tarda, les cerques a Twitter han tornat a ser impossibles i ni tan sols es podien fer tuits nous en la versiˇ configurada en catalÓ. Els problemes van comenšar aquest dilluns al vespre. Un usuari rere l'altre van anar detectant que els fallava el cercador de la xarxa social. El problema es va solucionar, inicialment, poc abans de la una de la matinada, per˛ aquest dimarts al matÝ ha reaparegut i al migdia continuava donant problemes. La xarxa funcionava correctament en anglŔs i en castellÓ, per exemple, per˛ en catalÓ no es podien fer tuits ni cerques ľalmenys alguns usuarisľ quan eren dos quarts de tres del migdia.

Aquest dilluns a la nit, durant hores, van fallar tant la versiˇ en catalÓ com la configurada en castellÓ. El problema desapareixia si es configurava en anglŔs, l'idioma d'origen. Segons l'analista tecnol˛gic i colĚlaborador de l'ARA Albert Cuesta, el sistema fallava de manera irregular, a estones i no a tots els usuaris. I tambÚ podien fallar les 'mentions' i els retuits.

Segons Albert Cuesta, que va contactar amb la companyia, els tŔcnics van comenšar a treballar-hi poc abans de la mitjanit. Cap a tres quarts d'una es va solucionar el problema, per˛ durant la nit els errors han reaparegut, i aquest dimarts continuaven els problemes. Finalment la situaciˇ s'ha resolt a la tarda.
Diari Ara

Origen


http://www.ara.cat/xarxes/avaria-Twitter...

MÚs sobre El catalÓ a les noves tecnologies (252)